33 év garancia!

Hogy miért éppen Tondach? Ha még nem győzte meg az ár, a nagy forma- és színválaszték, akkor a 33 év garancia, melyet a gyár nyújt, biztosan meggyőzi!

A gyártói garancia leírása:

A cseréptermékek természetes anyagból készülnek, a felhasználásra kerülő anyag nem mindig homogén szerkezetű, ezért ebből származó felületi hibák, illetve színeltérések előfordulhatnak, melyekért garanciát nem vállalunk. A környezeti és időjárási hatások következtében jelentkező átmeneti mohásodásért szintén nem vállalunk garanciát.

A nem rendeltetésszerű felhasználás elkerülése céljából kérjük, hogy a prospektusokban, egyéb útmutatókban foglalt előírásokat tartsa be, mert az ezektől eltérő felhasználás miatt bekövetkezett minőségi hibákért garanciát nem vállalunk.

Reklamáció esetén a TONDACH Magyarország Zrt. a felmerülő problémákat a mindenkor érvényes Magyar Szabvány, illetve Vállalati Szabvány szerint bírálja el. A reklamációt kérjük írásban bejelenteni. Amennyiben a TONDACH Magyarország Zrt. volt a fuvarozó, az esetleges töréskárt és annak jogosultságát reklamációs ügyintézők útján ellenőrizzük és rendezzük azt. Kérjük, hogy a korrekt ügyintézés érdekében a törött darabokat őrizze meg.

A kötelező alkalmassági idő jogosságának elbírálása a 11/1985. (VI.22.) ÉVM-IPM-KM-MÉM-BKM rendelet, valamint a termékfelelősség megállapítása az 1993. X. törvény XI. § alapján történik.

Felhívjuk figyelmét, hogy az eladott termékekért az általunk történt értékesítés időpontjában hatályos, az alábbiakban közzétett „Garanciajegy” feltételeivel vállalunk jótállást.

(A www.tondach.hu oldalról a garancia menüpont alatt megtalálhatók a garanciajegyek!)

Contact Us