Kategóriák
Kosár
0 termék - 0 Ft

Az Ön kosara üres!

Solis FOF M4R tetősíkablak, 78*91.9 cm

Solis FOF M4R tetősíkablak, 78*91.9 cm
Solis FOF M4R tetősíkablak, 78*91.9 cm Solis FOF M4R tetősíkablak, 78*91.9 cm Solis FOF M4R tetősíkablak, 78*91.9 cm
Cikkszám: 12008
Készlet információ: Külső raktár
Fogyasztói ár: 43,990 Ft  / 
Nettó ár: 34,638 Ft  / 

db  
   - VAGY -   

A Solis tetőtéri ablak kiváló minőségű rétegragasztott, csomómentes erdei fenyőből készül, melyet gomba és rovar elleni védőszeres vákuumimpregnálással kezelnek. A vízbázisú színtelen lakk bevonat az időjárási viszontagságoknak és az UV sugaraknak is ellenáll, megőrizve a fa természetes megjelenését. A gyártó PEFC (Programme for the Endorsement of Forest Certification) tanúsítvánnyal rendelkezik, mely garanciát jelent arra, hogy a felhasznált faanyag kizárólag megújuló erdőgazdálkodásból származik. A Solis tetőtéri ablak gyártása Magyarországon történik.

A Solis tetőtéri ablakok 24 mm-es kettős energiatakarékos üvegezéssel készülnek. A lapok között található argongáz töltés biztosítja az ablak hőszigetelését. A hővédő bevonat hatékonyan csökkenti a hőveszteséget télen, és egyúttal védelmet biztosít a nyári túlmelegedéssel szemben is. Az üvegezés hőátbocsátási együtthatója (U értéke): 1,1 W/m2K.

A Solis tetőtéri ablak kényelmes nyitására az alulra szerelt cink ötvözetből készült öntvény kilincs szolgál. Ennek segítségével az ablakot három különböző pozícióban rögzítheti: az alaphelyzet hermetikus zárást tesz lehetővé, míg a további két kilincs állás különböző fokozatú passzív szellőzést biztosít.

A Solis tetőtéri ablak kivűl 4 mm síküvegezéssel, belül 3 mm síküvegezéssel kerül forgalomba, melyben 17 mm argongázzal töltött légrés található. A Solis tetőtéri ablak 180-fokban átfordítható, így a külső üvegfelület könnyedén tisztítható.

Tetőablakok
Alacsony emissziós bevonat -
Az ablak mikronyitása: -
Edzett üveg: -
Felület lakkozás: gomba és rovar elleni védelem, lakkbevonat
Nemesgázzal töltött üvegezés: Argon
Rw együttható N/A
Tokszellőző típusa: N/A
Tömítések: N/A
Üveg együttható (u) 1,1W/m2K
Ablak együttható (u) N/A
Minősítés PEFC
Beépítési tartomány 15-90°
Elektromos vezérlés -
Üvegezés 4-17-3
Tok anyaga Fa (kezelt, rétegragasztott fenyő)

Írjon vélemény

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot:

Contact Us