Kosár
0 termék - 0 Ft

Az Ön kosara üres!
Kategóriák

Feliratkozás hirlevélre
* Email
Név 
Feliratkozás

Leiratkozás
 

Akciók

Amennyiben Ön 2013. szeptember 2. és november 29. között vásárolt kizárólag GZL 1059, GZL 1059B,  GGL 3059 vagy GGL 3073 típusú tetőtéri ablakot és hozzá tartozó burkolókeret, akkor Ön a regisztráció lépéseinek teljesítése után jogosult az ablakonkénti 7000 Ft-os pénzvisszatérítésre! 

A VELUX tetőtéri ablak akcióra kétféleképpen regisztrálhat. Kérjük, válassza ki az Önnek leginkább megfelelő módot, és kövesse az alább megjelölt lépéseket!

Fontos:
A pénzvisszatérítés kifizetése kizárólag a számlán szereplő vásárló (cég vagy magánszemély)
számára leheteséges. Ez azt jelenti, hogy regisztrációkor megadott (nyomtatott adatlapon vagy az alábbi webes felületen) és a számlán szereplő névnek meg kell egyeznie. Eltérő nevek esetén a pénzvisszatérítés nem felel meg az akció szabályzatában előírtaknak.
 
Az akcióban kizárólag a GZL 1059, GZL 1059B,  GGL 3059 vagy GGL 3073 típusú tetőtéri ablakot és hozzá tartozó burkolókeretek vesznek részt. Egyéb típusú ablakok esetén a pénzvisszatérítésre vonatkozó ajánlat nem terjed ki.

További információk és regisztrációért kattintson ide!

  

VÁSÁROLJON ÁRUHÁZUNKBAN ÉS NYERJEN!


 

Vásároljon bármilyen típusú VELUX árnyékolót – MML, MSL típus és redőny kivételével - tetőtéri ablakára 2013. június 3. és augusztus 2. között.

 

 

 

Regisztráljon és töltse ki a kérdőívet ezen az oldalon vagy küldje el címünkre (VELUX Magyarország Kft. 1031 Budapest, Zsófia u. 1-3.) a kitöltött regisztrációs lapot és kérdőívet augusztus 12. 24.00 óráig.

 

Töltse fel az árnyékoló vásárlását igazoló számlát PDF dokumentumként vagy küldje vissza a számla másolatát címünkre a regisztrációval és kérdőívvel együtt.

 
 
Minden 30. árnyékoló vásárlónk augusztus 30-ig visszakapja a megvásárolt árnyékolói teljes árát!
Sorsolás augusztus 21-én.
 
Contact Us