Kategóriák
Kosár
0 termék - 0 Ft

Az Ön kosara üres!

Austrotherm EXPERT FIX 40mm hőszigetelés

Austrotherm EXPERT FIX  40mm hőszigetelés
Gyártó / Forgalmazó: Austrotherm
Cikkszám: 4119
Készlet információ: Külső raktár
Fogyasztói ár: 1,829 Ft  / M2
Nettó ár: 1,440 Ft  / M2

db  
   - VAGY -   

 

Az AUSTROTHERM EXPERT® FIX az MSZ EN 13163 szabvány szerint gyártott formahabosított expandált polisztirol hőszigetelő lemez. A fokozott felületi bordázottság miatt jól tapad rá a vakolat, és a betonnal is szilárd kötést ad, így a hőhidak szigetelésére különösen alkalmas. Homlokzati hőszigetelő rendszerekben a lábazati és a fogadószinti felületeken jól alkalmazható, igen csekély vízfelvétele és nagy nyomószilárdsága miatt. Egyenes élképzése révén jól illeszkedik a sima élképzésű AUSTROTHERM AT-H80-as lemezhez.

 

A formahabosítással készülı AUSTROTHERM expandált polisztirolhab hőszigetelő anyagok lehetővé teszik az épületszerkezetek minden szerkezetén hatékony hőszigetelését. A hőszigeteléssel tartós épületszerkezeteket, komfortos, gazdaságosan mőködtethetı épületeket kapunk. Az AUSTROTHERM EXPERT®
 FIX az MSZ EN 13163 szabvány szerint gyártott formahabosított expandált polisztirol hőszigetelő lemez. A fokozott felületi bordázottság miatt jól tapad rá a vakolat, és a betonnal is szilárd kötést ad, így a hőhidak szigetelésére különösen alkalmas. Homlokzati hőszigetelő rendszerekben a lábazati és a fogadószinti felületeken jól alkalmazható, igen csekély vízfelvétele és nagy nyomószilárdsága miatt. Egyenes élképzése révén jól illeszkedik a sima élképzéső AUSTROTHERM AT-H80-as lemezhez.
Írjon vélemény

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot:

Contact Us