Kategóriák
Kosár
0 termék - 0 Ft

Az Ön kosara üres!

Velux GGL MK06 3066 78*118 tetősíkablak

Velux GGL MK06 3066 78*118  tetősíkablak
Gyártó / Forgalmazó: Velux
Cikkszám: 16545
Készlet információ: Telepen
Fogyasztói ár: 154,501 Ft  / 
Nettó ár: 121,654 Ft  / 

db  
   - VAGY -   

Anyaga/szerkezete

Az egész szerkezet rétegragasztott fenyőből készül. Ezeket az anyagokat gomba- és rovarölő szerrel kezelik, majd a fa természetes deformációjának kiküszöbölésére rétegragasztással (laminálással) teszik a különböző erőhatásokkal szemben ellenállóvá, tartóssá. Ez garantálja a vetemedésmentes szerkezetet és a hosszú élettartamot. A lakótérben látható felületeken nincsenek faelem-illesztések, fogas hossztoldások, melyek nem esztétikusak. A fa, mint anyag jellegéből adódóan kisméretű csomók előfordulhatnak, az Európai Unióban érvényes vonatkozó szabványok előírásainak megfelelően.

Külső megjelenés

A fafelületet impregnálják és a felületkezelést több rétegű vízbázisú akril lakk bevonattal véglegesítik.

Működése

Az ablak nyitószerkezetét az ablakszárny felső részén helyezték el, így állva kényelmesen és könnyen nyítható-zárható, mert nem kell a tetősík alá hajolni, ami igen kényelmetlen, főleg kis lejtésű tetők esetén. Ehhez azonban elengedhetetlen, hogy az ablak tetőfelületbe helyezésekor a kilincs a padló szintjétől 185-200 cm-re kerüljön. A ferde síkok alatti rész kihasználása érdekében az ablakok alatt bútorokat helyezhet el úgy, hogy az ablak nyitása-zárása a bútorok ellenére is akadálytalan marad.

Könnyű tisztíthatóság és biztonság

Az ablak szárnya 180 fokban elfordítható, így egyszerűvé és biztonságossá téve a külső üvegfelület tisztítását. Az ablakszárny a beépített retesz segítségével két állásban rögzíthető, így mindkét keze szabad marad az ablaktisztításnál. Szellőzőállásban még erős szél vagy huzat esetén is biztonságosan rögzíthető így a szerkezet.

Beépített szellőzőnyílás - hatékony szellőzés

A zárszerkezet két állású. Az első állásban csak egy szellőzőnyílást fed fel, melyben szűrő van, így a rovarokat és a port is kívül tartja. A második állásban pedig nyithatóvá vállik maga az ablak is. A szűrőbetét mosható, így könnyedén tisztántartható.

Felhasználási terület

15º-90º hajlásszögű tetőbe építhető be. A lakás bármelyik helyiségébe ideális választás. Megbízható, így méltán a legnépszerűbb ablaktípus a VELUX termékskálájában.
 

http://www.youtube.com/watch?v=UiLoOcOQVCg
Tetőablakok
Edzett üveg: +
Felület lakkozás: háromrétegû
Légáramlás a tokszellőzőn át: 4,8 (p=8Pa esetén) [l/s]
Nemesgázzal töltött üvegezés: argon
Rw együttható 35dB
Üveg együttható (u) 1,3 W/m2K
Ablak együttható (u) 1 W/m2K
Minősítés N/A
Beépítési tartomány 15-90°
Elektromos vezérlés nem
Üvegezés 2-rétegű hőszigetelő üveg: 70 (kívül 4 mm edzett üveg, belül 2x3 mm ragasztott biztonsági üveg)
Tok anyaga Fa

Írjon vélemény

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot:

Contact Us