Kategóriák
Kosár
0 termék - 0 Ft

Az Ön kosara üres!

Velux GGL MK08 307021 INTEGRA 78*140 tetősíkablak

Velux GGL MK08 307021 INTEGRA 78*140 tetősíkablak
Gyártó / Forgalmazó: Velux
Cikkszám: 660
Készlet információ: Külső raktár
Fogyasztói ár: 243,500 Ft  / 
Nettó ár: 191,732 Ft  / 

db  
   - VAGY -   

Intelligens ablak

VELUX INTEGRA

GGL 307021 / GGU 007021

  • távirányítás kényelme
  • egészséges beltéri klíma a VELUXACTIVE rendszerrel
  • beépített esőérzékelő automatikusan zárja az ablakot
  • belső laminált üveg a biztonságért
  • külső és belső elektromos vagy napelemes árnyékolók és redőnyök csatlakoztathatók

 

Anyaga/szerkezete

Az egész szerkezet rétegragasztott fenyőből készül. Ezeket az anyagokat gomba- és rovarölő szerrel kezelik, majd a fa természetes deformációjának kiküszöbölésére rétegragasztással (laminálással) teszik a különböző erőhatásokkal szemben ellenállóvá, tartóssá. Ez garantálja a vetemedésmentes szerkezetet és a hosszú élettartamot. A lakótérben látható felületeken nincsenek faelem-illesztések, fogas hossztoldások, melyek nem esztétikusak. A fa, mint anyag jellegéből adódóan kisméretű csomók előfordulhatnak, az Európai Unióban érvényes vonatkozó szabványok előírásainak megfelelően.

Külső megjelenés

A fafelületet impregnálják és a felületkezelést több rétegű vízbázisú akril lakk bevonattal véglegesítik.

Működése

Az ablak nyitószerkezetét az ablakszárny felső részén helyezték el, így állva kényelmesen és könnyen nyítható-zárható, mert nem kell a tetősík alá hajolni, ami igen kényelmetlen, főleg kis lejtésű tetők esetén. Ehhez azonban elengedhetetlen, hogy az ablak tetőfelületbe helyezésekor a kilincs a padló szintjétől 185-200 cm-re kerüljön. A ferde síkok alatti rész kihasználása érdekében az ablakok alatt bútorokat helyezhet el úgy, hogy az ablak nyitása-zárása a bútorok ellenére is akadálytalan marad.

Könnyű tisztíthatóság és biztonság

Az ablak szárnya 180 fokban elfordítható, így egyszerűvé és biztonságossá téve a külső üvegfelület tisztítását. Az ablakszárny a beépített retesz segítségével két állásban rögzíthető, így mindkét keze szabad marad az ablaktisztításnál. Szellőzőállásban még erős szél vagy huzat esetén is biztonságosan rögzíthető így a szerkezet.

Beépített szellőzőnyílás - hatékony szellőzés

A zárszerkezet két állású. Az első állásban csak egy szellőzőnyílást fed fel, melyben szűrő van, így a rovarokat és a port is kívül tartja. A második állásban pedig nyithatóvá vállik maga az ablak is. A szűrőbetét mosható, így könnyedén tisztántartható.

Felhasználási terület

15º-90º hajlásszögű tetőbe építhető be. A lakás bármelyik helyiségébe ideális választás. Megbízható, így méltán a legnépszerűbb ablaktípus a VELUX termékskálájában.


 

Az Integra ablakok előnyei:

- Kényelmes, mert az ablakok és az árnyékolók működése előre programozható, és több ablak is működtethető ugyanazzal a távirányítóval.

- Ha elered az eső, az érzékelők automatikusan bezárják az ablakokat. A szárnyba épített szellőzőnyílás azonban nyitva marad, és továbbra is friss levegő áramlik a lakótérbe.

- Az ablak az io-homecontrol otthon-automatizálási rendszerhez azonnal csatlakoztatható. Így több gyártó termékei egyetlen távirányítóval vezérelhetők.

- Az intelligens rendszer kulcsa az állapotkijelzővel ellátott multifunkciós távirányító. A kijelzőről minden információ leolvasható.

- Az univerzális üveg miatt a külső üvegfelület tisztítása ritkábban szükséges (könnyen tisztuló bevonat), és esetleges üvegtörés esetén sem kell személyi sérüléssel számolnia, ill. biztonságban érezheti értékeit.

- Komplett rendszer, mely gyorsan az elektro mos hálózatra csatlakoztatható.

- Igényeire formálhatja az egyes ablakok működését – programozási lehetőség egyénileg a család minden tagja számára.

- A kellemesebb belső klíma kialakításában nagy segítséget jelent, hogy a szellőztetés – akár naponta többször is – előre programozható.

- Az ablakok kézzel is nyithatók - zárhatók.

- A szinergia program segítségével a külső hővédő roló és a redőny az időjárási viszonyokhoz alkalmazkodva működik az optimális beltéri klíma érdekében.

- Az elektromos redőnyöket és árnyékolókat a távirányító felismeri, és hozzáadja a már meglevő termékekhez. Nincs szükség extra kábelezésre.


 

Műszaki adatok (307021):

Uablak = 1,3 W/m2K
Uüveg = 1,0 W/m2K
Rablak = 35 dB
güveg = 0,46

 

 

Írjon vélemény

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot:

Contact Us